fbpx

"Úgy gondolom, a legjobb módja annak, hogy bármin is változtass, ha saját magaddal kezded és belülről haladsz kifelé."

Szia,

Kovács Roland vagyok, a BALANCE AND BLOOM alapítója. Ezen a honlapon megtalálsz mindent, amivel foglalkozom. A blogon arról írok, hogy mik azok a dolgok, melyek a mindennapi viselkedésünket és a szokásainkat befolyásolják. A videókban pedig az innovatív ötletek megvalósítása körül forog minden.

A munkám egyetlen kérdés köré épül: Hogyan lehetünk jobbak?

Ahhoz, hogy a kérdésre válaszoljak a tudományos felfedezéseket igyekszem egyszerűen emészthető formában megosztani az emberekkel. 

A különböző területeken kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalkozók, sportolók, hétköznapi emberek szokásait megismerve felfedezhetjük azokat a viselkedés mintákat, amelyek a mi életünket is gazdagabbá tehetik. Hiszem, hogy bárki elérhet tartós változást az életében és a vállalkozásában.

Ebben segítek az ügyfeleimnek.

Mérnökként az elmúlt években emberek százaival dolgoztam több tucat projekten, ahol a fókuszban az egyértelmű célok, precíz tervezés és következetes megvalósítás áll. Ezek a vezérelvek alapjaiban határozzák meg egy sikeres projekt kivitelezését, legyen szó egy termék fejlesztéséről, autópálya építésről vagy külföldi piacra lépésről.

Az életünkben központi helyet foglal el a változás. Úgy gondolom, a legjobb módja annak, hogy bármin is változtass, ha saját magaddal kezded és belülről haladsz kifelé. Ha ezt sikerül elérned, akkor eggyel kevesebb ember miatt kell aggódnod.

Egész életemben nagy szerepet játszott a tudomány, mivel mindig is kíváncsi ember voltam. 

Nem csak írok és beszélek erről a videók, podcastok, előadások formájában. Magam is szeretek kísérletezni új módszertanokkal, szokások kialakításával, hogy jobb vállalkozó, sportember, barát és férj legyek. Így minden amit csinálok részben tudományos kutatás, kísérlet és személyes tapasztalat. Elsősorban a blogon és a hírlevél csatornámon osztom meg a felfedezéseimet amelyre a lap alján tudsz feliratkozni.

Hiszek abban, hogy te határozod meg a jövődet, hogy minden tanulható és bármikor képes vagy változtatni, ha céltudatos és elkötelezett vagy. 

Üdvözöllek a honlapon 🙂

Tovább az eszköztárra