fbpx

Fagyal Sándor a EuroPuppy, Wuuff.dog alapítója – Karibi luxushajóról a tudatos állattartásig

Balance and Bloom vlog
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest

Fagyal Sándor a Euro Puppy és a Wuuff.dog alapítója az innovatív technológiai megoldások segítségével váltja a valóra a kutyusok, tenyésztők és a gazdik álmait.

Sándor és csapata hisznek abban, hogy:

„…hogy minden kutyának hosszú, boldog életet kell élnie egy szerető családban. A tenyésztők gondoskodása alapozza meg jövőjüket az új otthonukban.”

Az online felületeken kizárólag megbízható, ellenőrzött tenyésztők kutyusai közül választhatsz, ezért garanciát is vállalnak. Többek között arról is beszélgettünk, hogy ez mit is jelent pontosan egy négylábú esetében.

Az elmúlt években több, mint 110! ország ügyfeleit szolgálták ki. Emellett fontos hangsúlyt kap a gazdik edukációja, a tudatos állattartás is.

A vendéglátás világából érkező Sándor nagyon izgalmas karriert futott be. Az interjú alatt mesélt a Karib tengerei útjáról, az amerikai szállodaiparról és arról, hogy mit tanult meg az évek alatt a kudarcokból és sikerekből egyaránt.

Beszéltünk produktivitásról, illetve arról, hogyan és honnan működteti a vállalkozásait és a magánéletét egyszerre. Milyen appokat használ a csapatokkal a gördülékeny és rugalmas munka érdekében.

https://www.europuppy.com/
https://wuuff.dog/hu

Oszd meg a cikket a barátaiddal!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: google
Tovább az eszköztárra