fbpx

"Úgy gondolom, a legjobb módja annak, hogy bármin is változtass, ha saját magaddal kezded és belülről haladsz kifelé."

Szia,

Kovács Roland vagyok, a BALANCE AND BLOOM alapítója. Ezen a honlapon megtalálsz mindent, amivel foglalkozom. A blogon arról írok, hogy mik azok a dolgok, melyek a mindennapi viselkedésünket és a szokásainkat befolyásolják.

A munkám egyetlen kérdés köré épül: Hogyan lehetünk jobbak?

Ahhoz, hogy a kérdésre válaszoljak a tudományos felfedezéseket igyekszem egyszerűen emészthető formában megosztani az emberekkel. 

A különböző területeken kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalkozók, sportolók, hétköznapi emberek szokásait megismerve felfedezhetjük azokat a viselkedés mintákat, amelyek a mi életünket is gazdagabbá tehetik. Hiszem, hogy bárki elérhet tartós változást az életében úgy, ha a saját szokásainak átalakításával kezdi. 

Ebben segítek az ügyfeleimnek.

Mérnökként az elmúlt években emberek százaival dolgoztam több tucat projekten, ahol a fókuszban az egyértelmű célok, precíz tervezés és következetes megvalósítás áll. Ezek a vezérelvek alapjaiban határozzák meg egy sikeres projekt kivitelezését, legyen szó a munka-magánélet egyensúlyának kialakításáról, autópálya építésről vagy az értékesítési folyamatok integrálásáról.

Az életünkben központi helyet foglal el a változás. Úgy gondolom, a legjobb módja annak, hogy bármin is változtass, ha saját magaddal kezded és belülről haladsz kifelé. Ha ezt sikerül elérned, akkor eggyel kevesebb ember miatt kell aggódnod.

Egész életemben nagy szerepet játszott a tudomány, mivel mindig is kíváncsi ember voltam. A segítségével igyekszem feltárni az összeköttetést a testi, lelki és szellemi fejlődésünk között. Valamint annak hatásait az emberi kapcsolatainkra és a munkánkra.

Nem csak írok és beszélek erről a podcastok, előadások formájában. Magam is szeretek kísérletezni új szokások kialakításával, hogy jobb vállalkozó, sportember, barát és férj legyek. Így minden amit csinálok részben tudományos kutatás, kísérlet és személyes tapasztalat. Elsősorban a blogon és a hírlevél csatornámon osztom meg a felfedezéseimet amelyre a lap alján tudsz feliratkozni.

Hiszek abban, hogy te határozod meg a jövődet, hogy minden tanulható és bármikor képes vagy változtatni, ha céltudatos és elkötelezett vagy. 

Üdvözöllek a honlapon 🙂

Könnyen elérhetsz a népszerű közösségi média felületeken:

Csatlakozz hozzánk:

Azokhoz, akik már elhatározták, hogy a legjobb formájukat hozzák a szakmai,- és a magánéletben egyaránt! A feliratkozáshoz egy ingyenes e-book is jár, melyben egy olyan módszert ismerhetsz meg, ami segít elindulni a változás útján. Találd meg az egyensúlyt!