fbpx

Előadások - Keynote

"A szokások hatalma"

Egy előadás a szokások felépüléséről, kialakulásáról és arról, hogyan befolyásolják azok a viselkedésünket a munkahelyen és a magánéletben.

A közelmúltban Kaszás Péter – Nézz szembe önmagaddal című könyvének bemutatóján beszéltem a mindennapi szokásaink hatásairól. Az előadás sok gyakorlati és hétköznapi példát tartalmaz, amely segít megérteni, hogy mit és miért csinálunk. Ezáltal könnyebben alakíthatjuk a viselkedésünk a céljainknak megfelelően.

Előadás és Keynote a munkahelyi és magánéleti szokások fejlesztésével kapcsolatban

Előadóként a célom, hogy érdekes és egyszerűen alkalmazható módszereket osszak meg a jó szokások kialakításával és a rossz szokások megtörésével kapcsolatban. Mindezt a lehető legszórakoztatóbb módon.

Mi az, amiről szívesen beszélek?

  • A blogon igyekszem megosztani a legújabb tudományos felfedezéseket a készségek, szokások, hatékonyság fejlesztésével kapcsolatosan. Mindezt érthetően, egyszerűen és azonnal alkalmazható gyakorlatok segítségével. A stratégiák segítségével a munkahelyi, csoportos és a személyes teljesítményünk növelését érhetjük el.
  • Szeretek olyan inspiráló történeteket megosztani, amikor a szokások és a környezet megváltoztatásával olyan eredményeket értek el emberek, melyekről nem is álmodtak. Az előadásaim többsége hemzseg az ilyen példáktól.
  • Mérnökként kötelességemnek érzem, hogy az előadások közben a bonyolult és összetett témákat egyszerűen, hétköznapi nyelven adjam át. A szokások, viselkedés, csúcsteljesítmény tudományos háttere, működése így bárki számára könnyedén megérthető és alkalmazható.
  • A stratégiák és technikák melyeket tanítok a legjobb külföldi és hazai szakértők által kifejlesztett módszereket kombinálja. Az elmúlt években több száz emberrel dolgoztam együtt, 6 országban azon, hogy a teljesítményük a munkában és a magánéletben is kiegyensúlyozott módon fejlődjön.
  • Minden, amiről írok és beszélek én magam is kipróbálom. A saját fejlődésem és utam nyomon követheted a blogon vagy a Facebook oldalamon és a hírleveleken keresztül.

Szeretnél egy izgalmas és érdekes előadást egy általad szervezett eseményen? Csak annyit kell tenned, hogy kitöltöd a kapcsolati űrlapot és megbeszéljük hogyan segíthetek.

Kapcsolatfelvétel

Ha írni szeretsz, akkor az űrlapot töltsd ki kérlek. Ha inkább beszélgetni szeretnél, akkor az alábbi számon elérsz.

Kérlek, hogy a tárgyban pontosan írd le mivel kapcsolatban keresel. Igyekszem 48 órán belül válaszolni, de kérlek, hogy legyél türelmes.

Köszönettel, Roland

+36 30 296 8040